Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στην Αργολίδα που εμπλέκεται σε ληστεία (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο στην Αργολίδα που εμπλέκεται σε ληστεία η οποία έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Απριλίου 2019 στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Νέας Κίου σε συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, το απόγευμα της Τετάρτης άγνωστοι σταμάτησαν με αυτοκίνητο και με την απειλή όπλων εισήλθαν στον χώρο των δωματίων και απέσπασαν χρηματικό ποσό και άλλα αντικείμενα από αλλοδαπό έμπορο και ένοικο του συγκεκριμένου καταλύματος, χτυπώντας τον με το όπλο στο κεφάλι

Μετά από λίγο και ενώ η αστυνομία είχε εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών η πυροσβεστική ενημερώθηκε ότι καίγεται αυτοκίνητο στην περιοχή Μπολάτι στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου Άργους.

Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής από Ναύπλιο και Άργος ενώ το αυτοκίνητο διαπιστώθηκε οτι ηταν κλεμμένο.

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με πληροφορίες είναι των δραστών που διέπραξαν νωρίτερα τη ληστεία και για να καλύψουν τα ίχνη τους το έκαψαν και τράπηκαν σε φυγή.

argolikeseidhseis.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο