Περιοδεία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη στην Ερμιονίδα

Την Ερμιονίδα επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης την Πέμπτη 4 Ιουνίου, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες κκ. Τάσο Χειβιδόπουλο , Βασίλη Σιδέρη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ιωάννη Σαρρή.

Ο Περιφερειάρχης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή στο Δημαρχείο και συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας.

Τη διαχείριση των απορριμμάτων, την αποχέτευση, το οδικό δίκτυο, την ύδρευση, αφαλάτωση, τον πρωτογενή τομέα, το τουρισμό, για το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών, τον αντιφυματικό εμβολιασμό που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Ερμιονίδα και άλλα θέματα της υγείας, καθώς και θέματα υποδομών, τουρισμού και ανάπτυξης.

tatermion1

Στη συζήτηση μετείχαν ακόμη οι Αντιπεριφερειάρχες κκ. Βασίλης Σιδέρης και Τάσος Χειβιδόπουλος, Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και της ΔΕΥΑΕΡ, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και υπηρεσιακοί παράγοντες τόσο της Περιφέρειας όσο και του Δήμου Ερμιονίδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πέτρος Τατούλης, έδειξε πλήρως ενημερωμένος για τα θέματα της Ερμιονίδας και έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην ασφάλεια του οδικού δικτύου και στην βελτίωσή του.

Παράλληλα ο κ. Τατούλης, επισκέφτηκε την περιοχή της Σαμπάριζας, της Τοπικής Κοινότητας Θερμησίας, για το θέμα της δημιουργίας αλιευτικού καταφυγίου, καθώς και την Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης.

Η επίσκεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, ήταν εποικοδομητική καθώς υπήρξε άψογη η συνεργασία του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών με την Δημοτική Αρχή του τόπου, ενώ επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά, ότι ο κ. Τατούλης, είναι δίπλα σε κάθε περιοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και στέκεται αρωγός στον μεγάλο στόχο της ανάπτυξης όλης της Περιφέρειας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις από την Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα...

Καιρός: Τοπικές βροχές και αφρικανική σκόνη

Την Πέμπτη 28/03 αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές στα δυτικά...

Ο Δημήτρης Πτωχός στην Π.Ε. Λακωνίας | Ενημερώσεις, αυτοψίες, σχεδιασμός

Ημέρα αφιερωμένη στην Π.Ε. Λακωνίας ήταν για τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, η Τετάρτη 27 Μαρτίου. Ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για μία σειρά έργων που εξελίσσονται στην περιοχή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ προχώρησε και σε παραγωγικές συναντήσεις. Η ημέρα ξεκίνησε από το νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό

Καλαμάτα: Έκρηξη από γκαζάκι σε διαμέρισμα

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 27/3...
Μετάβαση στο περιεχόμενο