Σε εξέλιξη τα έργα στον κεντρικό δρόμο του Τολό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης του κεντρικού εμπορικού δρόμου στο Τολό Αργολίδας .Στόχος του δήμου Ναυπλιέων είναι τα έργα να έχουν ολοκληρωθεί πριν ξεκινήσει η θερινή τουριστική περίοδος.

Μεγάλα πεζοδρόμια δεξιά κι αριστερά, με κυκλοφορία μιας κατεύθυνσης προβλέπει η μελέτη, με σκοπό την αναβάθμιση του εμπορικού δρόμου που διασχίζει το Τουριστικό θέρετρο της Αργολίδας, το Τολό. Απόλυτα αναγκαίες οι παρεμβάσεις στον συγκεκριμένο δρόμο θα αλλάξουν όψη στο κέντρο και θα κάνουν εύκολη και ευχάριστη την πρόσβαση και των κάτοικων αλλά και των επισκεπτών στα μαγαζιά του εμπορικού δρόμου της πόλης. Βέβαια η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει και θα πρέπει να προχωρήσουν οι εργασίες με εντατικούς ρυθμούς γιατί αυτή τη στιγμή η πρόσβαση στον συγκεκριμένο δρόμο είναι εξαιρετικά δύσκολη και για τις επιχειρήσεις και προς την παραλία.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο