Πλήθος κόσμου στην καρναβαλική παρέλαση στο Ναύπλιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλήθος κόσμου από επισκέπτες που έχουν κατακλύσει την Αργολική Πρωτεύουσα για το τριήμερο της αποκριάς αλλά και χιλιάδες ντόπιοι παρακολούθησαν την φαντασμαγορική καρναβαλική παρέλαση στο Ναύπλιο το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου.

Η παρέλαση ξεκίνησε από την οδό 25ης Μαρτίου και με πορεία τις οδούς Συγγρού, Λεωφόρο Αμαλίας, Κωλλέτη, κατέληξε στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Το Αναπλιώτικο Καρναβάλι 2023 με τον φετινό τίτλο «Τα πάντα όλα…Αποκριάτικα», παρουσίασε η γνωστή σε όλους μας ηθοποιός και παρουσιάστρια Ματθίλδη Μαγγίρα.

Την καρναβαλική παρέλαση παρακολούθησε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος που καλωσόρισε τους επισκέπτες της πόλης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων.

Μικροί και μεγάλοι, μέλη των καρναβαλικών γκρουπ, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό χορεύοντας και γλεντώντας κάτω από ξέφρενο κέφι, ασταμάτητο χορό και θετική διάθεση!

Ένα εντυπωσιακό πανόραμα χρωμάτων, φαντασίας, δημιουργίας και συμμετοχής μεταμόρφωσε την πόλη δίνοντας ατμόσφαιρα γενικευμένης γιορτής.

Η καρναβαλική γιορτή ολοκληρώθηκε με την καύση του καρνάβαλου και με πολύχρωμα βεγγαλικά που γέμισαν τον Αναπλιώτικο ουρανό ενώ ακολούθησε ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι !

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Πρώτη συνεδρίαση για την Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Τρίτη 23 Απριλίου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Η Επιτροπή αυτή ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο