Αντίστροφη μέτρηση για το Αναπλιώτικο Καρναβάλι 2023

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ υποδέχονται τον Τελάλη της Αποκριάς. Καιρός να ξεφαντώσουμε, η αντίστροφη μέτρηση για το Αναπλιώτικο Καρναβάλι 2023, ξεκινά την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, με το άνοιγμα που Τριωδίου.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ στις 12:00 το μεσημέρι υποδέχονται μπροστά στο Δημαρχείο, τον τελάλη ο οποίος διαλαλεί τον ερχομό του βασιλιά καρνάβαλου.

Στη συνέχεια μαζί με χορευτικές ομάδες της περιοχής διασχίζοντας τον πεζόδρομο της Βασιλέως Κωνσταντίνου κατευθύνονται προς την πλατεία Συντάγματος όπου στήνουν το χορό πλέκοντας τα «Γαϊτανάκια» τους ,προσκαλώντας μας να γλεντήσουμε μαζί τους με τρέλα και κορδέλα.

Νωρίτερα, στις 11:30, η Φιλαρμονική του ΔΟΠΠΑΤ υπό τη διεύθυνση του μαέστρου – αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη, συνεπιβάτης στο τουριστικό τρενάκι θα σκορπίσει άρωμα αποκριάς στην πόλη, διαλαλώντας το μήνυμα ότι η χαρά και η μουσική βρίσκουν το δρόμο τους, στα σοκάκια του Ναυπλίου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο