«Nafplio Castle Run- Δοκίμασε και εσύ τα όριά σου!»

«Nafplio Castle Run- Δοκίμασε και εσύ τα όριά σου!» Συμμετοχή της Σχολικής Κοινότητας Τρέχουμε και στηρίζουμε τον Σύλλογο ΑμεΑ Αργολίδας. Η Ο.Ε. θέλοντας να συμβάλλει στην ανοδική πορεία και την περαιτέρω ανάπτυξη της Φυσικής Αγωγής και της άθλησης για όλους αλλά και να προσφέρει αυτήν την εναλλακτική μορφή συμμετοχής στην Εκπαιδευτική Κοινότητα, αποφάσισε για μια ακόμη χρονιά την ΔΩΡΕΑΝ οργανωμένη συμμετοχή ΟΛΩΝ των σχολικών μονάδων της Αργολίδας, με όλες τις παροχές του αγώνα.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι μοναδική στην έκταση της στην χώρα μας. Προσβλέπει με αυτήν της την ενέργεια στην μύηση των μαθητών στην άθληση και στην δια βίου άσκηση, η οποια έχει να προσδώσει στην οικογένεια και στην κοινωνικά μας μόνον θετικό πρόσημο. Προσβλέπει στον αθλητισμό χωρίς ανταγωνισμό στον αθλητισμό που όλοι είναι νικητές.

Για τους μαθητές των Σχολικών Μονάδων της Αργολίδας η εγγραφή τους είναι δωρεάν εφόσον πραγματοποιηθεί ομαδικά μέσα από το σχολείο τους.

· Μαθητές Λυκείων μπορούν να συμμετάσχουν μόνο στα 5 χλμ.

· Μαθητές Γυμνασίων μπορούν να συμμετάσχουν και 5 χλμ. και στα 2,5 χλμ.

· Μαθητές Δημοτικού μπορούν να συμμετάσχουν μόνο στα 2,5 χλμ.

Για την ομαδική εγγραφή σχολείου θα πρέπει αρχικά, να πραγματοποιήσει εγγραφή ο Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός – Αρχηγός της Σχολικής Μονάδας. Ο Αρχηγός της Σχολικής Μονάδας εκπροσωπεί την σχολική μονάδα για διάφορα θέματα στην επικοινωνία με τους Διοργανωτές. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής του θα λάβει email με οδηγίες για την πραγματοποίηση της εγγραφής των μαθητών.

Από την ομαδική εγγραφή εξαιρούνται οι μαθητές της Α, Β & Γ τάξης Δημοτικού. Για την ομαδική εγγραφή μαθητών Α, Β & Γ τάξης Δημοτικού και των συνοδών τους θα πρέπει να οριστεί μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ή Καθηγητής ως εκπρόσωπος της ομαδικής συμμετοχής.

Εγγραφή Σχολικής μονάδας για τα 5χλμ. https://apps.runin.gr/el/registrations/leaderguest/760bdcec202bf60b3f25c492029bb99f074f2727

Εγγραφή Σχολικής μονάδας για τα 2,5χλμ. https://apps.runin.gr/el/registrations/leaderguest/802fba5083f849135e6b0873258d81663ce11e23 Σύλλογος ΑμεΑ Αργολίδας www.ameaargolidas.gr.

Ο Παλαμήδειος Άθλος για άλλη μία χρονιά στηρίζει στην μαζική συμμετοχή τον Σύλλογο ΑμεΑ Αργολίδας! Ο Σύλλογος ατόμων με αναπηρία Ν. Αργολίδας είναι αφιερωμένος στην συνεχή προσπάθεια και δημιουργία για το Δικαίωμα στη Ζωή. Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες του Νομού Αργολίδος είναι μία μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση η οποία ιδρύθηκε το 1996 από ομάδα γονέων με παιδιά με αναπηρίες.

Σκοπός του Συλλόγου είναι να προωθήσει την ισότητα των ευκαιριών για τα άτομα με αναπηρίες, μέσα από την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για την ουσιαστική ψυχολογική, κοινωνική και οικονομική στήριξη των ατόμων αυτών, αλλά και των οικογενειών τους www.ameaargolidas.gr

Οι ενδιαφερόμενοι για τις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Παλαμηδείου Άθλου, μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών στο website: https://www.nafpliocastlerun.gr/ και στο Facebook της Διοργάνωσης: https://www.facebook.com/nafpliocastlerun/

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα της Διοργάνωσης: https://www.nafpliocastlerun.gr/eggrafes/

Η Διοργάνωση πραγματοποιείται με την πιστοποίηση των θεσμικών φορέων της Πολιτείας.

Αναμένεται η συμμετοχή σας στον 7ο Παλαμήδειο Άθλο 2022!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...
Μετάβαση στο περιεχόμενο