Σε ρυθμούς Τριάθλου Ναύπλιο και Τολό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε μια από τις πιο γρήγορες και επίπεδες διαδρομές για τρίαθλο της Ελλάδας, στο Ναύπλιο θα διεξαχθεί στις 1 & 2 Οκτωβρίου το Nafplio Action 2022, που ταυτόχρονα αποτελεί και τον τελευταίο αγώνα της λίγκας WTL & WSL.

Η αγωνιστική δραστηριότητα θα ξεκινήσει το Σάββατο με τους κολυμβητικούς αγώνες στην πανέμορφη παραλία του Τολό, ενώ το απόγευμα της ίδια μέρα θα υπάρξουν δρομικοί αγώνες (1.5 & 5κμ) στο παραλιακό τμήμα του Τολού.

Η επόμενη μέρα αρχίζει με τις εκκινήσεις των τριαθλητικών αγώνων στην παραλία του Ναυπλίου. Οι αθλητές θα ποδηλατήσουν ακριβώς δίπλα στην θάλασσα σε μια διαδρομή που επιτρέπει μεγάλες ταχύτητες και συγκινήσεις, ενώ το δρομικό κομμάτι θα λάβει χώρα στα γραφικά σοκάκια του Ναυπλίου. Ελάτε όλοι να ζήσουμε ένα συναρπαστικό αθλητικό διήμερο σε έναν μοναδικό προορισμό! Δηλώστε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://why-n.gr/event/nafplio-action-2022 [1] ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ Έχουν εξασφαλιστεί ειδικές εκπτωτικές τιμές για τους κατοίκους του δήμου Ναυπλιέων οι οποίες συμπεριλαμβάνουν 50% έκπτωση στους δρομικούς και κολυμβητικούς αγώνες και 30% έκπτωση στους τριαθλητικούς – aquathlon. Για να προμηθευτείτε το σχετικό κουπόνι, στείλτε e-mail στο contact@why-n.gr με θέμα ΔΗΜΟΤΗΣ και τα αγωνίσματα της αρεσκείας σας. Σε μικρό χρονικό διάστημα θα λάβετε τα αντίστοιχα κουπόνια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΥΣ 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΛήψη ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο