Ναύπλιο: Συναυλία του Κώστα Μακεδόνα με την συμμετοχή του μεικτού πολυφωνικού σχήματος της χορωδίας του ΔΟΠΠΑΤ

Αυγούστου 18, 2022
Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ, συνδιοργανώνουν μουσική εκδήλωση στο ΠΙ – Λιμάνι Ναυπλίου, σήμερα Πέμπτη 18.08 και ώρα 21.00, με τον Κώστα Μακεδόνα, σε μια συνεργασία με το μεικτό πολυφωνικό σχήμα χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου και την νεανική χορωδία ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, υπό την Διεύθυνση του μαέστρου, Θεοδόση Αντωνιάδη.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς και διαχρονικές επιτυχίες. Στα 33 χρόνια της μουσικής του διαδρομής έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών, πάντα με ήθος, συνέπεια και με γνώμονα την αγάπη του για το καλό τραγούδι, κουβαλώντας στις αποσκευές του δεκάδες μουσικά μαργαριτάρια. Το φετινό καλοκαίρι, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα από μεγάλες λαϊκές επιτυχίες, τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική μουσική, από κορυφαίους δημιουργούς.

Η συναυλία θα περιλαμβάνει τραγούδια του Κώστα Μακεδόνα, αλλά και από το ευρύτερο ελληνικό έντεχνο και λαϊκό ρεπερτόριο.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia