Εκδήλωση μνήμης του Δήμου Ναυπλιέων για την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδήλωση μνήμης για την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως διοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. (Δημοτικός Οργανισμός Περιβάλλοντος, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την Κυριακή 29η Μαΐου 2016 και ώρα 8:00μ.μ. στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Στο πρώτο μέρος ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκτάριου με θέμα “Ταξίδι στην Πόλη και στην εκκλησιά των θρύλων και των ονείρων μας” με προβολή σχετικών φωτεινών διαφανειών.

Σο δεύτερο μέρος μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα:

Από τη χορωδία του Συλλόγου Παραδοσιακής μουσικής και Ελληνικών Τεχνών Ικαρίας σε διδασκαλία και διεύθυνση του Φώτη Λουρίδα.

Από το μουσικό σχήμα Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι σε διδασκαλία και διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ρούτουλα, με τη συμμετοχή της χορευτικής ομάδας ενηλίκων του Πολιτιστικού – Λαογραφικού σωματείου “ΜΟΡΙΑΣ”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο