Το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Μαΐου 2016, στην αίθουσα του Βουλευτικού, παραδόθηκαν στους διευθυντές εκπαίδευσης, από τoν Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο και τον αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής Ραφαήλ Μπαρού, τα νέα ομαδικά ασφαλιστικά συμβόλαια των τεσσάρων χιλιάδων μαθητών του Δήμου Ναυπλιέων.

Η πρωτοβουλία της ασφάλισης περιλαμβάνει περιπτώσεις ατυχημάτων και τραυματισμών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τόσο στο πρωινό πρόγραμμα του σχολείου όσο και στις δραστηριότητες αυτού (εκδρομές, γυμναστική, εκδηλώσεις) και μια ώρα πριν και μετά την έναρξη και την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κύριος Δημήτρης Κωστούρος, προχώρησε για δεύτερη φορά στην υπογραφή ασφαλιστικού συμβολαίου για την δωρεάν ασφάλιση όλων των μαθητών του δήμου, καθώς θεωρεί ότι μέσα από τέτοιες διαδικασίες και πρωτοβουλίες μπορεί να λυθούν προβλήματα εξαιρετικά σοβαρά.

Η προσπάθεια αυτή θα καλύψει ανάγκες, οι οποίες θέλουν να στηρίξουν την κοινωνία και το σχολείο με διαφανή τρόπο και χωρίς δαπάνη από καμία οικογένεια.

Στην ευχάριστη αυτή εκδήλωση παρόντες ήταν ο Περιφερειακός Διευθυντής της ALPHABANK, Εμμανουήλ Καλούδης, η δημοτική σύμβουλος, Μαρία Ράλλη, ο διευθυντής του καταστήματος της ALPHABANK στο Ναύπλιο, Παναγιώτης Γκανάς και οι διευθυντές των σχολείων του δήμου.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia