Δωρεάν ασφάλιση σε 4000 μαθητές από τον Δήμο Ναυπλιέων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Μαΐου 2016, στην αίθουσα του Βουλευτικού, παραδόθηκαν στους διευθυντές εκπαίδευσης, από τoν Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο και τον αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής Ραφαήλ Μπαρού, τα νέα ομαδικά ασφαλιστικά συμβόλαια των τεσσάρων χιλιάδων μαθητών του Δήμου Ναυπλιέων.

Η πρωτοβουλία της ασφάλισης περιλαμβάνει περιπτώσεις ατυχημάτων και τραυματισμών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τόσο στο πρωινό πρόγραμμα του σχολείου όσο και στις δραστηριότητες αυτού (εκδρομές, γυμναστική, εκδηλώσεις) και μια ώρα πριν και μετά την έναρξη και την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κύριος Δημήτρης Κωστούρος, προχώρησε για δεύτερη φορά στην υπογραφή ασφαλιστικού συμβολαίου για την δωρεάν ασφάλιση όλων των μαθητών του δήμου, καθώς θεωρεί ότι μέσα από τέτοιες διαδικασίες και πρωτοβουλίες μπορεί να λυθούν προβλήματα εξαιρετικά σοβαρά.

Η προσπάθεια αυτή θα καλύψει ανάγκες, οι οποίες θέλουν να στηρίξουν την κοινωνία και το σχολείο με διαφανή τρόπο και χωρίς δαπάνη από καμία οικογένεια.

Στην ευχάριστη αυτή εκδήλωση παρόντες ήταν ο Περιφερειακός Διευθυντής της ALPHABANK, Εμμανουήλ Καλούδης, η δημοτική σύμβουλος, Μαρία Ράλλη, ο διευθυντής του καταστήματος της ALPHABANK στο Ναύπλιο, Παναγιώτης Γκανάς και οι διευθυντές των σχολείων του δήμου.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με λαμπρότητα τιμήθηκε η 201η επέτειος της Ναυμαχίας της Μεθώνης

Με επιτυχία και έντονη συγκίνηση ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για...

Άμεση ενημέρωση για ζημιές από παγετό σε περιοχές της Αρκαδίας και αίτημα αναγγελιών και εκτιμήσεων

Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας «Η Ένωση» σας ενημερώνει...

Ξεκινά το AdventureWEEK Η Πελοπόννησος στο επίκεντρο του βιώσιμου adventure τουρισμού

Από σήμερα, η Πελοπόννησος γίνεται σημείο συνάντησης επιλεγμένων διεθνών tour operators και εκπροσώπων διεθνών μέσων ενημέρωσης, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να τη γνωρίσουν μέσα από μοναδικές εμπειρίες. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Visit Peloponnese, σε συνεργασία με τον Adventure Travel Trade Association (ATTA), υποδέχεται το AdventureWEEK Peloponnese 2026, μια διεθνή διοργάνωση που φιλοδοξεί να αναδείξει

Δημήτρης Πτωχός: Επενδύσεις σε μαρίνες και υποδομές αλλάζουν τον χάρτη του θαλάσσιου τουρισμού

Στο Ναύπλιο το 11ο Mediterranean Yacht Show με ρεκόρ συμμετοχών και διεθνή ακτινοβολία Με σαφή αναπτυξιακή στόχευση και έμφαση στις υποδομές και τη στρατηγική ενίσχυση του θαλάσσιου τουρισμού, τοποθετήθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός κατά την παρουσία του στα εγκαίνια του 11ου Mediterranean Yacht Show (MEDYS), που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαΐου 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ