Δ. Κωστούρος: Εξαθέσιο το δημοτικό σχολείου της Νέας Τίρυνθας, τώρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση, με θέμα το σχεδιασμό της επόμενης σχολικής χρονιάς, είχε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος, με τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας, Δημήτριο Σίδερη, παρουσία του προέδρου των σχολικών επιτροπών Παύλου Χρηστίδη και της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Ράλλη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα κτιριακά και λειτουργικά ζητήματα καθώς και η χωροταξική κατανομή των σχολικών μονάδων.

Στην συζήτηση κυριάρχησαν τα ζητήματα των νηπιαγωγείων, του 5ου δημοτικού σχολείου Ναυπλίου και η αναβάθμιση του σχολείου της Νέας Τίρυνθας.

«Ο Δήμος Ναυπλιέων είναι διατεθειμένος να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να βελτιώσει στο μέγιστο δυνατό τις υποδομές και τη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του», δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων.

Ο κ. Κωστούρος αναφερόμενος ιδιαίτερα στο θέμα του δημοτικού σχολείου της Νέας Τίρυνθας τόνισε ότι «είναι απαραίτητη η λειτουργική αναβάθμιση του σχολείου σε εξαθέσιο και η πολυετής στήριξη του. Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών καλούνται να στηρίξουν αυτή την εξέλιξη».

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων , ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αγαστή συνεργασία των επιφορτισμένων με τα θέματα παιδείας στο δήμο και του διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νομού κ. Δημήτρη Σίδερη, τόνισε ότι «είναι σημαντικό να υπάρχει σύμπνοια γιατί ενωμένοι θα οδηγηθούμε στην πρόοδο».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 lads

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας...

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο