Μουδιασμένο το Ναύπλιο από τα νέα αυστηρότερα μέτρα του lockdown

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μουδιασμένο το Ναύπλιο υποδέχθηκε τα νέα αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα του lockdown που επέβαλε η Πολιτεία στην Αργολίδα από σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου έως και το πρωί της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου.

Σε αυστηρότερο lockdown λοιπόν από την Πέμπτη τα ξημερώματα η Αργολίδα σε μια προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού μετά την έξαρση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες.

Από σήμερα σε ισχύ είναι η απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων της Π.Ε. Αργολίδας εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας. 

Από τις 18:00 έως τις 05:00 απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών εντός της Π.Ε. Αργολίδας εξαιρουμένων των εργαζομένων και οι οποίοι θα μπορούν μόνο να μετακινούνται από την οικία τους προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.

Επίσης προβλέπεται η αναστολή πραγματοποίησης θρησκευτικών τελετών και αναστολή λειτουργίας καταστημάτων (λιανεμπορίου κ.λπ.).

ARGOLIDA NAFPLIO OLIKO LOCK DOWN34

ARGOLIDA NAFPLIO OLIKO LOCK DOWN24

ARGOLIDA NAFPLIO OLIKO LOCK DOWN14

argolikeseidhseis.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο