Μαγική η Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση του Δημαρχείου στο Ναύπλιο με 3D Projection Mapping (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε παρακάτω σε βίντεο την Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση του Δημαρχείου στο Ναύπλιο.

[iframe width=”575″ height=”323″ src=”https://www.youtube.com/embed/Kwwh72bd3WM” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους η new media art τεχνολογία πολυμέσων 3D Projection Mapping την οποία ο Δήμος Ναυπλιέων χρησιμοποίησε για να φωταγωγήσει φέτος τα Χριστούγεννα την πρόσοψη του Δημαρχείου στο Ναύπλιο.

Μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν να περνούν το βράδυ της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου από την Πλατεία Τριών Ναυάρχων έχων την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ξεχωριστή προβολή που για πρώτη φορά στην Αργολίδα τουλάχιστον εφαρμόζεται.

Το 3D Projection Mapping που στο Ναύπλιο έχει φέρει ο Άρης Ήσαρης είναι κατά μια ερμηνεία η μέθοδος με την οποία ένα video (με 3D ή 2D περιεχόμενο) προβάλλεται σε μια επιφάνεια κτιρίου ή άλλου αντικειμένου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα αρχιτεκτονικά ή γεωμετρικά του στοιχεία.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και κάνει ολόκληρα κτήρια να αλλάζουν σχήματα, χρώματα και να μεταμορφώνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η τεχνική αυτή έχει χρησιμοποιηθεί από μεγάλες εταιρίες (και όχι μόνο) για την προώθηση των προϊόντων τους και έχει γίνει το αγαπημένο ¨όπλο” στα χέρια των υπεύθυνων marketing και διαφημιστών. Ειδικά με την βοήθεια ηχητικών εφέ και μουσικής, το αποτέλεσμα αποτελεί μια συναρπαστική εμπειρία.

Την εναρκτήρια προβολή παρακολούθησε, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, μέλη του ΔΟΠΠΑΤ και αρκετός κόσμος που βρέθηκε για μια βόλτα στην πλατεία, ενώ η εκδηλωση μεταδόθηκε διαδικτυακά.

Ο Δήμος Ναυπλιέων στην επίσημη σελίδα του στο facebbok αναφέρει:”Μέσω της επίσημης Facebook Σελίδας του Δήμου Ναυπλιέων μπορείτε να παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ την χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση του Δημαρχείου.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μία ξεχωριστή προβολή.
Λόγω των υγειονομικών συνθηκών παρακαλούμε οι δημότες να μην προσέλθουν στο χώρο
Ας παρακολουθήσουμε όλοι μας από το σπίτι, υγιείς και ασφαλείς”

DSC 5313

argolikeseidhseis.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο