Παρουσία του Προέδρου της Βουλής πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία

Σεπτεμβρίου 09, 2020
Παρουσία του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνου Τασούλα πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της έκθεσης για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν, ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Ιωάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς - Βουλευτής Αργολίδας , ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος , ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου Σταύρος Αυγουστόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Πελοποννήσου Ιωάννης Μαντζούνης, οι Αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Λυκομήτρος, Σταύρος Γαβρήλος, Χρήστος Ζέρβας και Παναγιώτης Λέντζος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων Μαρία Ράλλη, ο πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Ιωάννης Μπούνος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Καχριμάνης, ο Πρόεδρος του Ναυπλιακού Ιδρύματος Ι. Καποδίστριας Κωνσταντίνος Χελιώτης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αργολίδας Τάσος Ζαφείρης, ο πρώην Νομάρχης Αργολίδας Βασίλης Σωτηρόπουλος, η πολιτευτής της Ν.Δ. Ελένη Παναγιωτοπούλου, δημοτικοί, περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, οργανισμών και πολίτες.

Στην τελετή των εγκαινίων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αφού απηύθυνε τις θερμές ευχαριστίες του στον αξιότιμο πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, καλωσόρισε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους επισκέπτες στην αίθουσα του Βουλευτικού και αφού αναφέρθηκε επιγραμματικά στην διαδρομή του Κοινοβουλευτισμού στην Ελλάδα και στη συμμετοχή των πολιτών σε αυτή την πορεία των διακοσίων χρόνων προσκάλεσε όλους, να επισκεφτούν την έκθεση, η οποία δίνει τη ευκαιρία να γνωρίσουμε το παρελθόν μας και να μετατρέψουμε το θησαυρό αυτό σε ασφαλή πυξίδα προσανατολισμού για το μέλλον.
Με τη βεβαιότητα ότι θα αξιοποιήσουμε τις υφιστάμενες δυνατότητες και θα δημιουργήσουμε νέες, προς όφελος των κοινωνιών μας, ο κύριος Κωστούρος ευχαρίστησε το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, την Επιστημονική Επιτροπή του Ιδρύματος της Βουλής, οι οποίοι ανταποκριθήκαν στο κάλεσμά του Δήμου και του ΔΟΠΠΑΤ και ταξίδεψαν το αξιόλογο αυτό ιστορικό υλικό, για πρώτη φορά εκτός Βουλής στο Ναύπλιο.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι η επιλογή του χώρου διεξαγωγής αυτή της εκδήλωσης, δεν ήταν τυχαία, χαρακτηρίζοντας την αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων ιδανικό χώρο για την επιχειρούμενη ιστορική μας περιπλάνηση.
Τελευταία τροποποίηση στις 9 Σεπτεμβρίου 2020 %14:%Σεπ

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia