Ο Δήμος Ναυπλιέων μεριμνά για την Ευζωία και την Προστασία των αδέσποτων ζώων

Ο Δήμος Ναυπλιέων, τηρώντας πάντα τους κανόνες για την ευζωία και την προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ενημερώνει για τις ενέργειες της επιτροπής, η οποία και έχει συσταθεί για τον λόγο αυτό.

Από τις αρχές Μαρτίου σε συνεργασία με την συμβεβλημένη κτηνίατρο , έχουν πραγματοποιηθεί ογδόντα πέντε (85) στειρώσεις, έχουν σημανθεί διακόσια δέκα (210) ζώα συντροφιάς, έχουν εμβολιαστεί εκατό (100) και έχουν εξεταστεί και νοσηλευτεί δεκάδες άλλα.
Ακόμα, με την άψογη συνεργασία της Ζωοφιλικής Ένωσης Ναυπλίου, υπάλληλοι του Δήμου με τον υπεύθυνο για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, Αντιδήμαρχο κο Παναγιώτη Λέντζο, έχουν προχωρήσει στην μεταφορά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας για υιοθεσία , ογδόντα τεσσάρων (84) ζώων συντροφιάς.

Επίσης , κατά την διάρκεια της καραντίνας που προκάλεσε η πανδημία του Κορωνοϊού, ο Δήμος Ναυπλιέων διέθεσε σε φιλόζωους της περιοχής, περισσότερα από χίλια πεντακόσια κιλά ζωοτροφής.

Η βοήθεια των δημοτών μας, αφού δικά τους είναι τα χρήματα με τα οποία πραγματοποιεί ο Δήμος μας όλες αυτές τις ενέργειες, των εθελοντών και όλων αυτών που βοηθούν χωρίς να φαίνονται, είναι πάρα πολύ σημαντική για να μπορέσει να συνεχιστεί το πρόγραμμα του Δήμου για την προστασία και την ευζωία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Παρασκευή 29/03/2024 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του...

Συνελήφθησαν 62 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...
Μετάβαση στο περιεχόμενο