Συνάντηση Κωστούρου με τον Σύλλογο Εστίασης Ναυπλίου – Το Ανάπλι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος συναντήθηκε με εκπροσώπους Το Ανάπλι – Σύλλογος Εστίασης Ναυπλίου σήμερα Τρίτη 05 Μαΐου του 2020, συζητώντας τα θέματα που έχουν προκύψει στο πλαίσιο της δύσκολης αυτής περιόδου, αλλά και τις προτάσεις που από την πρώτη στιγμή έβαλε στο τραπέζι ο κ.Κωστούρος.

Σύμφωνα με τον κ. Κωστούρο: “Τα νέα δεδομένα έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις επιχειρήσεις και κατ’ επέκταση την οικονομία της πόλης και για τον λόγο αυτό οι δύο πλευρές είχαν ένα εποικοδομητικό διάλογο, με μοναδικό στόχο οι επιχειρήσεις να σταθούν όρθιες και να επανακάμψουν άμεσα”.
Ο Δήμος Ναυπλιέων και προσωπικά ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πληττόμενων επιχειρήσεων του Δήμου μας, κάτι που θα συνεχίσουν να κάνουν έως ότου χρειαστεί.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος «Η διάθεση που υπάρχει είναι να αγωνιστούμε από κοινού με τους επαγγελματίες για τα μέτρα στήριξης τα οποία χρειάζονται να παρθούν και ας μπουν τα οφέλη του Δήμου σε δεύτερη μοίρα ώστε οι επιχειρήσεις να μπορέσουν να ορθοποδήσουν».
Από την πλευρά του το Δ.Σ. του Συλλόγου Εστίασης το «Ανάπλι» ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον Δήμαρχο κ.Κωστούρο για όλες τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα και που από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός, δίνοντας το παράδειγμα και σε άλλους Δήμους να πράξουν το ίδιο. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι Ναυπλιέων Αλέκος Λυκομήτρος και Γιώργος Δρούγκας καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Ιωάννης Μπούνος.
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο