Νέα αφετηρία για την Επόμενη Μέρα του Δήμου Ναυπλιέων

Δεκεμβρίου 27, 2019
Δημήτρης Κωστούρος: Οι τελευταίες αποφάσεις για την σύσταση των συμβουλίων των Σχολικών Επιτροπών σηματοδοτούν από την μία τη λήξη της διαδικασίας του ορισμού των διοικητικών συμβουλίων των Νομικών Προσώπων και των Επιτροπών και από την άλλη την έναρξη μιας πιο εντατικής λειτουργίας.


Το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του 2020 είναι έτοιμα για να τεθούν υπό έγκριση στο Δ.Σ. και πλέον να αφοσιωθούμε χωρίς τέτοιου είδους εκκρεμότητες στην Επόμενη Μέρα.
Μια Επόμενη Μέρα σοφότερη , με ξεκάθαρη γραμμή και θέση (Τρόπος να ζούμε , Τόπος να δημιουργούμε) , αποφασισμένη να συνεχίσει την ανοδική πορεία , να βελτιώσει, να λύσει , να καθιερώσει , να προωθήσει , να αλλάξει , να αναπτύξει , να ακούσει , να ενώσει , να συζητήσει, να συγκρουσθεί, να δημιουργήσει , να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει περισσότερο και καλύτερα.
Οι γιορτές και ο νέος χρόνος που έρχεται από τη μία μας δίνουν την ευκαιρία για καλύτερη διάθεση και διάλογο και από την άλλη την αίσθηση της αφετηρίας που πάντα είναι ελκυστική για όσους θέλουν να εργαστούν ακόμη περισσότερο.

Τελευταία τροποποίηση στις 27 Δεκεμβρίου 2019 %08:%Δεκ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia