Η “Λευκή Νύχτα” μετατράπηκε στην πόλη του Ναυπλίου σε μια μεγάλη γιορτή (pics)

Το μαγευτικό Ναύπλιο, φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχθηκε τη 2η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ, μαζί με τους χιλιάδες ντόπιους και επισκέπτες που βρέθηκαν στην πόλη το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου σε μία μεγάλη εμπορική και ψυχαγωγική Νύχτα από τις 20:00 μ.μ. έως τα ξημερώματα.

Μία Μαγική Λευκή Νύχτα, η οποία ετοιμάστηκε με πολύ αγάπη, μεράκι από όλους τους επαγγελματίες για μικρούς και μεγάλους!!!

Με σύνθημα “Αγοράζουμε και διασκεδάσουμε μαζί!!!!” με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις και πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, η ιστορική πόλη του Ναυπλίου έζησε στιγμές γιορτινές, με  DJ’s τον Valentino και τον Niko Soulioti, κιόσκια με τοπικά προϊόντα, City Tour με λεωφορείο και δωρεάν μεταφορά, Face Painting, μπαλόνια, θεατρικά δρώμενα, επιδείξεις κομμωτηρίων, μασάζ και μακιγιάζ, defile -πασαρέλα, κεράσματα από τα καφέ της παλιάς πόλης και πολλές πολλές εκπλήξεις…

Να σημειώσουμε την κλήρωση για ένα ταξίδι στο DUBAI αξίας 2.000 ευρώ και πολλά άλλα δώρα, για όσους έκαναν αγορές από τα καταστήματα με την ειδική σήμανση.

Την Λευκή Νύχτα διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αργολίδας και φυσικά τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος σε συνεντευξη τύπου είχε τονίσει πως: “Μετά από συντονισμένες ενέργειες και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ο σημαντικός αυτός θεσμός για την πόλη έχει έναν στόχο, η φετινή διοργάνωση να είναι ακόμη πιο επιτυχημένη από την προηγούμενη και να ενισχυθεί η εμπορική κίνηση των καταστημάτων.

Ο κ. Κωστούρος αναφέρθηκε σε όλες τις ενέργειες που αναπτύσσει η δημοτική Αρχή προκειμένου να υπάρχει κίνηση και αγοραστικό ενδιαφέρον στην πρωτεύουσα του Δήμου 365 ημέρες το χρόνο.

Επεσήμανε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να ενισχυθεί η συνεργασία και η συνέργεια μεταξύ των επιχειρήσεων και του δήμου, υπογράμμισε τέλος το νέο επιχειρηματικό υπόδειγμα που προωθεί ο δήμος για τη δημιουργία του Open Mall.

Η φετινή διοργάνωση θα μετατρέψει «την πόλη του Ναυπλίου σε μια γιορτή» και έχει σκοπό να τονώσει την αγορά αλλά και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα προϊόντα και εμπορεύματα των τοπικών καταστημάτων”

argolikeseidhseis.gr
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο