Βράβευση του γλύπτη Νίκου Φλώρου από τον δήμο Ναυπλιέων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βράβευση του γλύπτη Νίκου Φλώρου από τον δήμο Ναυπλιέων.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων  Δημήτρης Κωστουρος θέλοντας να τιμήσει τον γνωστό παγκοσμίως γλύπτη  Νίκο φλώρο  για  την προσφορά του στον πολιτισμό και την φιλανθρωπική του δράση δια μέσου του ιδρύματος του όπου και είναι πρόεδρος στη νέα Υόρκη Αμερικής, του απέμεινε τιμητική πλακέτα   που παράδωσε η εντεταλμένη για τον πολιτισμού του Δήμου Μαρία Ράλλη  στο τέλος της φιλανθρωπικης παράστασης του Leighton park school στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο,  όπου και ήτανε καλεσμένοι του ιδρύματος για δύο μοναδικές παραστάσεις στην Ελλάδα.

Με την συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων  η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου την  παρακολούθησε με την  εξαιρετική μουσική του Leighton park school υπό την διεύθυνση της μαέστρου rosemary Scales!

Την παρουσίαση της εκδήλωσης  έκανε η Ματίνα Αλεξακου .

rosemary1

photos by gerasimos vakros

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

Λειτουργίες Ελλήνων Συνθετών

Αναμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου, θα γευτούμε το κατανυκτικό κλίμα της Σαρακοστής μέσα από επιλεγμένες Λειτουργίες Ελλήνων συνθετών (Αυγουστίνος Ρούσσος, Γιάννης Δροσίτης, Γεώργιος Πονηρίδης), ενώ το Requiem του Γιάννη Ρούσσου θα εντείνει το θρησκευτικό συναίσθημα. Μία περιήγηση στην ελληνική έντεχνη μουσική για φωνή και όργανο εναρμονισμένη με το πνεύμα των Παθών του Κυρίου. Ερμηνεύουν η

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο