Ιουνίου 21, 2019

Η «Bella voce young women choir» της Minessota και το Μουσικό σχολείο Αργολίδας συμπράττουν.... | Ναύπλιο, 22 Ιουνίου 2019

Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με το  Μουσικό σχολείο Αργολίδας διοργανώνουν χορωδιακή εκδήλωση στις 22 Ιουνίου στις  8.30 μ. μ. στην πλατεία Συντάγματος.

Η 50μελής «Bella voce young women choir» από τη Minessota των ΗΠΑ που φιλοξενείται από το χορωδιακό σύνολο του Μουσικού σχολείου Αργολίδας, θα παρουσιάσει ένα αξιόλογο πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων και θα συμπράξει με το Μουσικό σχολείο.

Υπεύθυνη του χορωδιακού συνόλου του Μ.Σ. Αργολίδας είναι η κ. Χριστίνα Γεωργίου ενώ στο πιάνο συνοδεύει η κ. Μαρίνα Νάσαινα.

Η χορωδία νεαρών γυναικών Bella Voce εδρεύει στο Ρότσεστερ της Μινεσότα. Η χορωδία, που ιδρύθηκε το 2007 ως μέρος του ανεξάρτητου μη κερδοσκοπικού οργανισμού Sing Out Loud, αποτελείται από 65-70 τραγουδιστές στις τάξεις 8-12 που προέρχονται από κοινότητες σε ολόκληρη τη νοτιοανατολική Μινεσότα.

Ο σκοπός της Bella Voce είναι να εμπνεύσει τις νέες γυναίκες, μέσω του τραγουδιού, προκειμένου να επηρεάσουν ευρύτερα τον κόσμο.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia