Τα καλά του φοράει για τα Χριστούγεννα ο Δήμος Ναυπλιέων - Άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου | Ναύπλιο, 9 Δεκεμβρίου 2018

Νοεμβρίου 29, 2018
Ήδη η παλιά πόλη του Ναυπλίου τρέχει σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς προκειμένου για μια ακόμα φορά να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, αλλά κυρίως να διαμορφώσει γιορτινά την διάθεση των κατοίκων της.

Ξεκίνησε το κλάδεμα των δέντρων στην παλιά πόλη του Ναυπλίου και ο στολισμός τους με χριστουγεννιάτικες γιρλάντες και λαμπιόνια.

Η δημοτική αρχή έχει φροντίσει και φέτος «να κλέψει» τις καρδιές μικρών και μεγάλων με διάφορα χάπενινγκ που έχει ήδη προγραμματίσει με επίκεντρο την πρωτεύουσα του νομού.

Τις επόμενες μέρες το πνεύμα των Χριστουγέννων θα αρχίσει να διαδίδεται σε όλο τον Δήμο Ναυπλιέων με τον στολισμό όλων των δημοτικών διαμερισμάτων.

Την Κυριακή στις 9 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης δίνοντας το έναυσμα υποδοχής της γέννησης του Θεανθρώπου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος «στόχος μας είναι μέσω του χριστουγεννιάτικου στολισμού, αφ` ενός να προετοιμαστούμε για την Γέννηση του Κυρίου και την υποδοχή του Νέου Έτους, αφ` εταίρου να τονώσουμε την ψυχολογία των συμπολιτών μας, μέσα από κλίμα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο».

Τελευταία τροποποίηση στις 29 Νοεμβρίου 2018 %10:%Νοε

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia