Ναύπλιο | 5ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ "Ναύπλιο - ARTIVA"

Στο Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, μια πόλη με ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά η οποία κατείχε ανέκαθεν μια εξέχουσα θέση στον πολιτισμό και κατ’ επέκταση στον τουρισμό, πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιά το «ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 5o Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ».

Το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, από τον Δήμο Ναυπλιέων και το Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ σε συνεργασία με την ARTIVA Cultural Management & Advertising και καλλιτεχνικό διευθυντή το μαέστρο Θεοδόση Αντωνιάδη.

Στο φετινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα λάβουν μέρος είκοσι (20) χορωδιακά σχήματα.      

Στα τέσσερα χρόνια διεξαγωγής του, έχουν λάβει μέρος 125 χορωδιακά σύνολα από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό και περισσότεροι από 6000 χορωδοί και επισκέπτες έχουν επισκεφθεί τις ημέρες του Φεστιβάλ, την πόλη του Ναυπλίου.

Η επιτυχία του οφείλεται στο ότι τα περισσότερα χορωδιακά σχήματα που έχουν συμμετάσχει έχουν βραβευτεί διεθνώς και έχουν μεγάλη ιστορία στο χορωδιακό τραγούδι.

Το οργανωτικό και καλλιτεχνικό επίπεδο του Φεστιβάλ είναι πολύ υψηλό και σε συνδυασμό με τη γοητεία και την ομορφιά του Ναυπλίου, το "ΝΑΥΠΛΙΟ- ARTIVA ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ" κατατάσσεται στα καλύτερα της Ελλάδας.

festival artiva

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε με την παρουσία σας τις προσπάθειες των χορωδών και των μαέστρων και να χειροκροτήσετε το καλλιτεχνικό τους αποτέλεσμα!

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 13:37

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia