Συνάντηση των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Ναυπλιέων για το θέμα της ορθής λειτουργίας του Νοσοκομείου Ναυπλίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για το φλέγον ζήτημα της επάνδρωσης και της λειτουργίας του Νοσοκομείου Ναυπλίου είχε χθές Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ναυπλιέων παρέστησαν, ο κύριος Παντελής Κοκκινοπούλος επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Αύρα”, η κυρία Μαργαρίτα Καραμολέγκου επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Η Άλλη Πρόταση” και ο κύριος Γιώργος Πινάτσης επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Λαϊκή συσπείρωση”.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ναύπλιο, Νέα Ελπίδα” κύριος Χρήστος Γραμματικόπουλος δήλωσε κώλυμα λόγω ανειλημμένων ιδιωτικών υποχρεώσεων και δεν παρέστει.

Κατά την συνάντηση αυτή ο κύριος Κωστούρος ανέπτυξε την πρόταση για τη λειτουργία του Νοσοκομείου, όπως τη διαμόρφωσε η Ναυπλιακή κοινωνία, η οποία ζητά την πλήρη λειτουργία και αναβάθμιση του νοσοκομείου με την επάνδρωση όλων των τμημάτων του και την ενίσχυσή του με υλικοτεχνική υποδομή.

Επί της πρότασης αυτής, αφού τονίστηκε η κοινή βούληση να λειτουργήσει ομαλά το Νοσοκομείο Ναυπλίου, ανεπτύχθη εκτενής διάλογος, διατυπώθηκαν ερωτήματα και απόψεις των παρισταμένων και εν τέλει αποφασίστηκε το θέμα να συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο με παρόντες όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κύριος Κωστούρος μετά το τέλος της συνάντησης, «Η συνάντησή με τους αρχηγούς των παρατάξεων, έγινε προκειμένου όλοι μαζί φορείς, εργαζόμενοι και απλοί πολίτες να εντείνουμε τις προσπάθειές μας ώστε το νοσοκομείο να συνεχίσει να παρέχει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που θα εγγυώνται την επάρκεια σε επιστημονικό προσωπικό και υποδομές».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανοίγει σήμερα το Taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2024

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την υποβολή...

Πανέμορφη πορεία από τον ΣΑΟΟ στην Ζάβιτσα της Παραλιακής Κυνουρίας

30 ορειβάτες του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων είχαν...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος Ι.Μ. Αγίου Νικολάου Καλτεζών

Γνωστοποιείται προς τους ευλαβείς χριστιανούς το πρόγραμμα των Ιερών...

Aπαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο