Χιλιάδες κόσμου στο Ναύπλιο για την “Λευκή Νύχτα” με πανσέληνο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 το Ναύπλιο φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες αλλά και ντόπιους σε μία μεγάλη εμπορική και ψυχαγωγική Νύχτα από τις 20:00 μμ έως τα ξημερώματα, μία Μαγική Λευκή Νύχτα, που οργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου με πολύ μεράκι για μικρούς και μεγάλους!!!!

Αγοράζουμε και διασκεδάσουμε μαζί !!! Μεγάλες Προσφορές και εκπτώσεις!!!! Ήταν το σύνθημα που συνοδεύτηκε με πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, ΜΟΥΣΙΚΗ DJ’s – ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ – FACE PAINTING – ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ – ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ (Με τη ΜΟΑΝΑ και τους ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ) – SURVIVOR ARENA – ΦΟΥΣΚΩΤΑ – ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ – ΚΙΟΣΚΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΓΡΙΑΣ – ΚΙΟΣΚΙ ΜΕ ΠΟΠΚΟΡΝ – ΜΑΣΚΩΤ ( ΜΙΚΥ, ΜΙΝΙ, ΝΤΟΝΑΛΝΤ, ΝΤΑΙΖΥ που φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο) – ΚΛΟΟΥΝ – ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ – ΖΟΓΚΛΕΡ – ΦΑΚΙΡΗΣ – ΤΡΕΝΑΚΙ – ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ – ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΩΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ και πολλές άλλες εκπλήξεις περίμεναν τους χιλιάδες κόσμου που πλημμύρισαν την Αργολική πρωτεύουσα.

Σημειώνεται ότι, για την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των οδηγών αυτοκινήτων, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη «Λευκή Νύχτα» από τις 18:00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε τροποποίηση της κίνησης των οχημάτων προς το εμπορικό κέντρο της πόλης, ( πεζοδρομήθηκαν , οι οδοί Άργους από το ύψος των φαναριών της Χαρ.Τρικούπη και Σιδηράς Μεραρχίας μέχρι την τράπεζα Eurobank) οι οποίες και παρέμειναν κλειστές έως το τέλος των εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων δήλωσε πως, η προεργασία που έχει γίνει, έχει σχεδιαστεί από τους ίδιους τους ανθρώπους του εμπορίου με την συγκατάθεση του συνόλου σχεδόν των εμπλεκόμενων φορέων όπως ο Δήμος, η Περιφέρεια και το Επιμελητήριο με την συμβολή και συμπαράσταση όλων των υπηρεσιών της πόλης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Ο Δήμος Ναυπλιέων στηρίζει και συνδιοργανώνει τη «Λευκή Νύχτα», γιατί πιστεύουμε ότι ο συγκεκριμένος θεσμός τονώνει την αγορά, ενισχύει την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, ζωντανεύει την πόλη μας, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους κατοίκους να κατέβουν στην αγορά να ψωνίσουν και να διασκεδάσουν. Δεν πρόκειται μόνο για μια εμπορική και οικονομική δραστηριότητα πολύ σημαντική, αλλά κυρίως πολιτιστική και κοινωνική.»

Το Ναύπλιο έζησε τη δική του «Λευκή Νύχτα» με εντυπωσιακό αποτέλεσμα με πολύ κόσμο που ικανοποίησε τους επαγγελματίες που συμμετείχαν σε ένα τεράστιο πάρτι…

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο