Μήνυμα δημάρχου Ναυπλιέων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αποστέλλει το παρακάτω μήνυμα.

«Σήμερα αρχίζει μια ακόμα σχολική χρονιά. Μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες, επιθυμία για έργο και αληθινή πρόοδο. Στην προσπάθεια αυτή κανείς δε θα μείνει μόνος. Η συνεργασία όλων μας είναι δεδομένη, γονέων ,μαθητών, εκπαιδευτικών, πολιτείας και δήμου. Αναμφισβήτητα το σχολείο δεν είναι ένας ουδέτερος χώρος μάθησης, το σχολείο καλλιεργεί, προάγει ,δημιουργεί ανθρώπους.

Κοινή μας επιθυμία είναι η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης και ασφάλειας στους μαθητές, σε όλα τα παιδιά που οι γονείς εμπιστεύονται στα χέρια μας. Οι εκπαιδευτικοί είναι εδώ και φέτος για να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις, δεξιότητες, ιδανικά και αξίες και εμείς μέσω των υπηρεσιών μας και των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου για να παρέχουμε την οποία υποστήριξη χρειάζεται σε υλικοτεχνική υποδομή. Όλοι μαζί θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε κάθε αδυναμία και να βελτιωθούμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Μαζί θα μάθουμε, μαζί θα κοπιάσουμε, μαζί θα νιώσουμε την ευτυχία της επιτυχίας.
Εύχομαι σε όλα τα μέλη της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου Ναυπλιέων να έχουν μια καλή και γόνιμη σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες».

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Νεστάνη Αρκαδίας για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου, σε μια ημέρα με ιδιαίτερη σημασία για την πίστη και την παράδοση, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός βρέθηκε στη Νεστάνη Αρκαδίας, όπου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο τοπικό έθιμο του Αϊ-Γιώρη, παρά τη βροχόπτωση. Τον Περιφερειάρχη συνόδευσαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης, ενώ στις εκδηλώσεις

Νέος κληρικός στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πανηγύρισε σήμερα, Πέμπτη 23 Απριλίου το...

Σε ετοιμότητα ο Δήμος ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2026 Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π. του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Συνεδρίασε το πρωί της Τετάρτης 22 Απριλίου, στο Δημαρχείο Λουτρακίου, το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου (1η Μαΐου), με αντικείμενο τον συντονισμό, την πρόληψη και την επιχειρησιακή προετοιμασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση κινδύνων εκδήλωσης δασικών πυρκαγιών

ΔΗΜΟΦΙΛΗ