Δημήτρης Κωστούρος: Είναι της πλάκας …….. η κριτική σας για την παρέμβαση στην παραλία της Πλάκας Δρεπάνου (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην παραλία της Πλάκας Δρεπάνου πραγματοποιήθηκε παρέμβαση σε μήκος 300 μέτρων για την υποστήριξη του δρόμου και την προστασία των κατοικιών και των επιχειρήσεων.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/-WRbQkhahXI” frameborder=”0″ gesture=”media” allow=”encrypted-media” allowfullscreen ]

Τοποθετήθηκαν πάνω από 150 κινητά μπλόκια από σκυρόδεμα.
Κατά γενική ομολογία η παρέμβαση που έγινε, είναι απολύτως αποτελεσματική, εξαιρετικά λειτουργική και μετά τους τελευταίους νοτιάδες Σωτήρια.
Από την τελευταία κακοκαιρία, με την απαγόρευση του απόπλου και την επιφυλακή που το λιμεναρχείο επέβαλε (κατάσταση έκτακτης ανάγκης δηλαδή) μετακινήθηκαν κάποια μπλόκια, (περίπου το 10% )χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία και στην ασφάλεια και φυσικά προστατεύοντας απόλυτα το δρόμο και τις περιουσίες πάνω σε αυτόν. Η αποκατάστασή τους υπήρξε για τις υπηρεσίες μας θέμα ελάχιστου χρόνου.
Στο βίντεο των 5 λεπτών που παραθέτουμε μπορεί όποιος ενδιαφέρεται και θέλει να γνωρίζει την πραγματικότητα να δει την κατάσταση του δρόμου. ( Δρόμος Πλάκας (ΜΠΛΟΚΙΑ))
Η αντιπολίτευση είναι σοβαρότατη διαδικασία την οποία κάποιοι δεν έχουν κατανοήσει και αναλώνονται σε κομμένες φωτογραφίες.
Το ταλέντο του κυρίου Αντωνιάδη στη φωτογραφία γνωστό και αναγνωρισμένο.
Για τα υπόλοιπα 160 μπλόκια που είναι οι φωτογραφίες κύριε Αντωνιάδη;
Σας πείραξε που ήταν στη θέση τους και δεν τους δώσατε δημοσιότητα;
Ποιός είπε ότι ο Δήμος δεν έχει χρήματα να αποπληρώσει τις μελέτες διάβρωσης των ακτών;
Μόνο λύπη μας γεμίζει η υποταγή σας στο κίνημα του λαϊκισμού. Κρίμα…

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο