Ιουλίου 26, 2015

Εγκρίθηκε μελέτη για την βελτίωση των αύλειων χώρων δημοτικών σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων

Εγκρίθηκε ομόφωνα η μελέτη με τίτλο « ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΡΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΗ» προϋπολογισμού 40.650,00 € χωρίς Φ.Π.Α. (23%)απο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων.

Με τη μελέτη αυτή προβλέπεται η κατασκευή τμημάτων των αύλειων χώρων στα Δημοτικά Σχολεία της Τοπικής Κοινότητας Άριας (6° Δημοτικό Σχολείο) της περιοχής Πρόνοιας (3° Δημοτικό Σχολείο) και της περιοχής Κούρτη (4° Δημοτικό Σχολείο).

Τα Δημοτικά Σχολεία Άριας και Πρόνοιας θα επιστρωθούν με νέο ασφαλτοτάπητα, ενώ στο Δημοτικό Σχολείο της Άριας θα κατασκευαστεί επιπλέον και ράμπα για άτομα με ειδικές ανάγκες στη δυτική πλευρά του σχολείου, ώστε να έχουν πρόσβαση μαθητές με ειδικές ανάγκες των οποίων η τάξη είναι στο 1° όροφο του Δημοτικού Σχολείου.

Στο Δημοτικό Σχολείο Κούρτη θα γίνουν κάποιες μικρές παρεμβάσεις, αποξηλώσεις στοιχείων που προεξέχουν (τσιμεντένια πεζούλια) και είναι επικίνδυνα για τους μαθητές καθώς και πλακόστρωση κάποιων τμημάτων του αύλειου χώρου.

Η δαπάνη του όλου έργου θα φτάσει στο ποσό των 50.000,00 € συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.(23%) και θα χρηματοδοτηθεί από πόρους Σ.Α.Τ.Α. ενταγμένο στον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2015 με Κ.Α. 30-7336 .019.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia