Ναύπλιο: Ολοκληρώνεται το σύνολο των μελετών σχετικά με την ανάπλαση της οδού Αιγίου (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με την παράδοση και της Η/Μηχανολογικής μελέτης ολοκληρώνεται το σύνολο των μελετών σχετικά με την ανάπλαση της οδού Αιγίου. 

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnafpldim%2Fposts%2F1830039250659129&width=500″ width=”500″ height=”739″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

Η οδός Αιγίου μία από τις πιο σημαντικές αρτηρίες της νέας πόλης του Ναυπλίου ταλαιπωρεί και ταλαιπωρείται χρόνια με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της μιας και η μισή ανήκει στον Ο. Σ. Ε.
Η παλιά σιδηροδρομική γραμμή σημείο αναφοράς και για τη μελέτη που παρουσιάστηκε ,συζητήθηκε και εγκρίθηκε από το Δημοτικό μας Συμβούλιο αλλά και για τη μνήμη των πολιτών.
Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης στο οποίο έχει ενταχθεί ο Δήμος μας για την προγραμματική περίοδο 2014-2020
Η ανάπλαση της πολύ σημαντικής αυτής οδού η οποία προβλέπει τη δημιουργία πεζοδρόμου , ποδηλατοδρόμου , ζώνης πρασίνου και δρόμο αμφίδρομης κυκλοφορίας θα αλλάξει προς το καλύτερο την κοινωνική ,οικονομική και επιχειρηματική ζωή της περιοχής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο