Στον απόηχο του Greek Travel Show – Το μότο “Ναύπλιο 365 μέρες” προκάλεσε τα βλέμματα όλων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αισιόδοξα , ενθαρρυντικά και ιδαίτερα θετικά είναι τα αποτελέσματα που προκύπτουν από τη συμμετοχή του Δήμου Ναυπλιέων στην 1η έκθεση ” Greek Travel Show 2017″ στην Αθήνα στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο ” Helexpo Maroussi “. 

Η επιλογή του Δημου Ναυπλιέων ως τιμώμενος Δήμος αποτέλεσε αιχμή του δόρατος για την ξεχωριστή παρουσία στο χώρο της έκθεσης και την ασυναγώνιστη , εξειδικευμένη και στοχευμένη συγχρόνως προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας. 
Η δημοτική αρχή καλώντας όλους τους φορείς και παράγοντες τουρισμού και όχι μόνο να συμμετέχουν και να συνεργαστούν 
ισότιμα, κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, αφού υπήρχε πολυμορφία και πολυχρωμία σε όλα εκείνα τα στοιχεία που αναδείκνυαν τον πολύπλευρο πλούτο της πόλης του Ναυπλίου, αλλά και όλου του Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων. 
Οι επαγγελματίες του χώρου μίλησαν για πολύ ικανοποιητικές επαφές που αφορούσαν κρατήσεις διαμονών και γενικότερα προγραμματισμό διακοπών και επισκέψεων .
Η δυναμική στην παροχή υπηρεσιών που παρέχονται στο δήμο Ναυπλιέων σε όλους τους τουρίστες ήταν τόσο εμφανή που όλοι μιλούσαν για έναν προορισμό που δικαίως είναι από τους ελκυστικότερους σε πανελλήνιο και σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Η καμπάνια μέσα από το μότο “Ναύπλιο 365 μέρες” προκάλεσε τα βλέμματα όλων , δίνοντας το στίγμα ότι η τουριστική περίοδος δεν θα έχει αρχή και τέλος αλλά θα είναι 365 μέρες ζωής και οικονομικής ανάσας στο Δήμο Ναυπλιέων .
argolikeseidhseis.gr
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο