Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων από την Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τίμησε με την παρουσία της ,τον 4ο Μαραθώνιο Ναυπλίου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο, πραγματοποίησε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, αποδεχόμενη την σχετική πρόσκληση για συνεργασία της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Ναυπλίου με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ναυπλιέων, παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Αργολίδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Αντιδήμαρχοι, καθώς και η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη.

Η κ. Βαρδινογιάννη αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα, που διαθέτει το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή, ενώ εκδήλωσε την χαρά της για την συμμετοχή της σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και του ανθρωπισμού που πραγματοποιείται στο Ναύπλιο στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Κατά την διάρκεια των συνομιλιών η κυρία Βαρδινογιάννη τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό του δήμου προς όφελος των πολιτών.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και εκδόσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο