Accessibility Tools

Ένα ποτάμι κόσμου στον 4ο Μαραθώνιο Ναυπλίου (video - pics)

Μαρτίου 05, 2017
Πάνω απο 6000 δρομείς από όλη την Ελλάδα  συμμετείχαν στον 4ο Μαραθώνιο  Ναυπλίου την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017.

Την εκκίνηση του Μαραθωνίου έδωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Βαρδινογιάννη μαζί με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, ενω την εκκίνηση του ημιμαραθωνίου έδωσαν ο βουλευτής Αργολίδος Γιάννης Ανδριανός με τον αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Αναστάσιο Χειβιδόπουλο και το μέλος του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Μπόλα.

Ρεκόρ συμμετοχής σημειώθηκε φέτος με πολλούς επώνυμους να συμμετέχουν στην διαδρομή των 5 και 2,5 χιλιομέτρων. Ανάμεσά τους, η Ολυμπιονίκης Νικόλ Κυριακοπούλου, οι μπασκετμπολίστες, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Οικονόμου, Βασίλης Σούλης, Μανώλης Παπαμακάριος και οι ποδοσφαιριστές, Γιώργος Αμανατίδης και Δημήτρης Μάρκος.

Το αγώνισμα των 5χιλ διεξήχθη στις 12:30μ.μ και το αγώνισμα των 2,5χιλ στις 1:45 στο οποίο συμμετείχαν παιδιά δημοτικών σχολείων και ΑμεΑ.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia