Δημήτρης Κωστούρος: Είμαι μαζί στον αγώνα των εργαζομένων

Αυγούστου 18, 2013
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των σχολικών φυλάκων ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε την προηγούμενη βδομάδα. Οι νομοτεχνικές βελτιώσεις που εισήγαγε η κυβέρνηση στο πολυνομοσχέδιο δεν κρίνονται επαρκής από τους ενδιαφερόμενους, με αποτέλεσμα να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, επικαλούμενοι την αντισυνταγματικότητα του.

Στο πλαίσιο αυτό οι σχολικοί φύλακες επισκέφθηκαν σήμερα τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, καλώντας τον , να παλέψει μαζί τους ενάντια στις απολύσεις, εκφράζοντας του για μια ακόμη φορά την πλήρη αντίθεσή τους στην κατάργηση των οργανικών μονάδων τους και την διαθεσιμότητά τους.

«Είμαι μαζί στον αγώνα των εργαζομένων. Ο αγώνας ο δικός σας είναι αγώνας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ως Δήμαρχος δεν μπορώ να είμαι απλός παρατηρητής Τονίζω για ακόμη μια φορά ότι στον Δήμο μας δεν περισσεύει κανένας εργαζόμενος. Δεν μας ρώτησαν, δεν μας αξιολόγησαν, δεν ζητήθηκε καν η γνώμη μας ούτε για τη δημοτική αστυνομία ούτε και για τους σχολικούς φύλακες. Με αυτόν τον τρόπο υπονομεύεται η αυτοτέλεια των ΟΤΑ.» δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης.

Τελευταία τροποποίηση στις 11 Απριλίου 2014 %20:%Απρ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia