Η συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων με τον Δήμαρχο του Στρασβούργου – Τι συζητήθηκε…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γόνιμη συνάντηση εργασίας Δήμαρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου με τον Δήμαρχο του Στρασβούργου Ρόναλντ Ρις

Εξαιρετικά γόνιμη συνάντηση εργασίας είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με τον Δήμαρχο του Στρασβούργου Ρόναλντ Ρις , στο περιθώριο της συνάντησης του Club Strasbourg. 

Οι δύο Δήμαρχοι, με κοινό χαρακτηριστικό την βαριά ευθύνη της θέσης τους , έθεσαν ως κύρια θέματα συζήτησης σημαντικούς τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης .

Συγκεκριμένα ανέπτυξαν θέσεις και προτάσεις που αφορούν τον τουρισμό, τις αστικές συγκοινωνίες ,την διαχείριση των απορριμμάτων , τον φωτισμό και την αντιμετώπιση του θέματος των αδέσποτων ζώων. Στη συνέχεια σε γεύμα που παρέθεσε ο Δήμαρχος του Στρασβούργου αντάλλαξαν δώρα και ο κ. Κωστούρος προσκάλεσε τον κ.Ρις στο Ναύπλιο , ο οποίος αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση , εκφράζοντας τον θαυμασμό του για την φυσική ομορφιά του Δήμου Ναυπλιέων.

Συγχρόνως , συνεχάρη τον κ .Κωστούρο για το έντονο ενδιαφέρον του όσον αφορά την επίλυση προβλημάτων των πολιτών ,αλλά και την ανάπτυξη της περιοχής.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο