Κυκλοφοριακά μέτρα στην κεντρική πλατεία Κρανιδίου λόγω της 10ης Γιορτής Ελιάς & Ελαιολάδου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Ερμιονίδας, ανακοίνωσε τα κυκλοφοριακά μέτρα στην κεντρική πλατεία Κρανιδίου την Κυριακή 13.11.2022, λόγω της 10ης Γιορτής Ελιάς & Ελαιολάδου.

Ο Δήμος Ερμιονίδας ανακοινώνει τη διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήματα οδών εκατέρωθεν της πλατείας Κύπρου (κεντρική πλατεία) στην Κοινότητα Κρανιδίου και συγκεκριμένα το τριγωνικό τμήμα από το κατάστημα υποδημάτων «HERMES» έως το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Ε.Τ.Ε.) και έως το κατάστημα Ζαχαροπλαστείο – «Παραδοσιακό», την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 από τις 07:00 π.μ. έως και τις 19:00 μ.μ., στα πλαίσια των τριήμερων εκδηλώσεων για την 10η Γιορτή Ελιάς και Ελαιόλαδου στην Κοινότητα Κρανιδίου του Δήμου Ερμιονίδας, για την ομαλή λειτουργία και διεξαγωγή της εκδήλωσης, την περιήγηση στα περίπτερα της έκθεσης, την γαστρονομία και την συναυλία, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 10/11.11.2022 ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ερμιονίδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΥΣ 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΛήψη ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο