Ερμιόνη - Πόρτο Χέλι - porto heli | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ερμιόνη - Πόρτο Χέλι - porto heli

Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδας και Τροιζηνίας με τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πόρτο Χελίου διοργανώνουν 4ημερες θρησκευτικές εκδηλώσεις με τίτλο: Ευαγγελίστρια 2023.
Στην Ερμιονίδα της Αργολίδας θα γίνει το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Σκάκι στις 21 με 23 Απριλίου 2023, το οποίο διοργανώνει η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κρανίδι, 25.02.2023 Ανακοίνωση Στα πλαίσια της εκπαίδευσης των εργαζομένων του Δήμου Ερμιονίδας, πραγματοποιήθηκε χτες, Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου σεμινάριο με θέμα «Επείγουσες καταστάσεις.
Φοράμε τις αποκριάτικες στολές μας, βάφουμε το πρόσωπό μας και όταν το σκοτάδι πέσει, ανάβουμε τις δάδες και με αυτή τη φλόγα ξεκινάμε να πάρουμε μέρος στην πιο θεαματική παρέλαση των φετινών Αποκριών, υπό τον ρυθμικό ήχο αλαλαγμών και τυμπάνων.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΒΡΑΧΟΥ Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης με την Ε.Ο.Ο.Α., την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου προκηρύσσουν το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου CAMP.
 Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε το παλιό έθιμο της «Λύριζας» στην Κοινότητα Κρανιδίου του Δήμου Ερμιονίδας.
Κρανίδι, 09.02.2023 Ανακοίνωση Οι εικόνες που φτάνουν καθημερινά σε όλο τον κόσμο από την καταστροφή που προκάλεσε ο σεισμός σε Τουρκία και Συρία με χιλιάδες νεκρούς και εγκλωβισμένους στα συντρίμμια , μας γεμίζουν θλίψη και αγωνία.
Κρανίδι, 07.02.2023 Έκτακτη Ανακοίνωση Όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ερμιονίδας (Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια), την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, θα λειτουργήσουν δύο (2) ώρες αργότερα για την ασφάλεια των μαθητών,…
Κρανίδι, 06.02.2023 Ανακοίνωση Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Δήμος Ερμιονίδας, στα πλαίσια των δράσεων στήριξης των αθλητικών σωματείων, κατάφερε να εξασφαλίσει 8 φορητούς απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίοι θα διατεθούν στα αθλητικά σωματεία, προκειμένου να καλυφθούν…
Η προσέλευση των μαθητών σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ερμιονίδας (Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια), την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί δύο (2) ώρες αργότερα, λόγω του παγετού, για…
Σελίδα 1 από 24

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia