Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος ολοκληρώθηκε σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η βασική διαδρομή που ξεκίνησε από το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου και κατέληξε στο Αρχαίο Στάδιο εντός του Αρχαιολογικού χώρου του Ασκληπιείου της Επιδαύρου, διέσχισε για πρώτη φορά τα σοκάκια του πάνω χωριού στο Λυγουριό και τους κεντρικούς δρόμους της έδρας του Δήμου σε μια ιστορική αναπαράσταση της διαδρομής των αρχαίων προσκυνητών του Ιερού.023!!!

Ενήλικες και παιδιά έδωσαν τον παλμό και έβαλαν τα δυνατά τους για να τερματίσουν στην απαιτητική διαδρομή.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κατά πολύ τις αρχικές προβλέψεις, με μια ιδιαίτερη διαδρομή να κλέβει τις εντυπώσεις, αυτή των 1,5 χλμ και τους μικρούς δρομείς!

Ο Δήμος ευχαριστεί θερμότατα τον Σύλλογο δρομέων Αργολίδας, την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, την Δ.Δ.Ε. Αργολίδας , την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, την Π.Υ. Ναυπλίου, το ΕΚΑΒ – Τομέα Ναυπλίου, το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ναυπλίου για την άρτια υποστήριξη στην διοργάνωση !

Μια τεράστια αναφορά και πολλές ευχαριστίες στους εθελοντές μας, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των αθλητών!

2305073060

Φυσικά νοιώθουμε ευγνώμονες για την επιλογή των αθλητών στην διοργάνωση μας ευελπιστώντας ο Επιδαύριος Ημιμαραθώνιος Δρόμος 2024 να είναι μαζικότερος και ποιοτικότερος!

Τέλος, ευχαριστούμε την εταιρεία Why- not με την οποία συνδιοργανώνουμε τα αθλητικά μας events και δίνουμε ραντεβού με την τριαθλητική κοινότητα για τις 9 και 10 Σεπτέμβρη στο Epidavros Action 2

AAI 3664

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο