Με επιτυχία το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός στον Δήμο Επιδαύρου

Σεπτεμβρίου 14, 2021
Το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός, μετά από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Το Σαββατοκύριακο 11-12/ 9/ 2021 η καρδιά της τριαθλητικής κοινότητας χτύπησε πάλι στο Δήμο Επιδαύρου! Πάνω από 300 αθλητές έδωσαν το παρών, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και χάρισαν μοναδικές αθλητικές στιγμές!

Πάνω από 300 αθλητές  έδωσαν το παρών, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και χάρισαν μοναδικές αθλητικές στιγμές!

Ο Δήμος Επιδαύρου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η εταιρεία Why-not, αφουγκραζόμενοι την ανάγκη κυρίως των αθλητών, διοργάνωσαν έναν αγώνα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

 MAR0579

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές, των οποίων ο ρόλος είναι ο σημαντικότερος, τους εθελοντές ιατρούς του αγώνα, τους μόνιμους κατοίκους του Δήμου μας, που σεβάστηκαν και βοήθησαν στις αλλαγές που είχαμε το 2ημερο στην καθημερινότητά τους, αλλά και του επαγγελματίες – υποστηρικτές του αγώνα.

Επίσης η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και όλων των φορέων ήταν καταλυτική για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όλοι οι εμπλεκόμενοι.

 5007182

Με την ευχή το 2022 να είναι μια χρονιά ΄΄ελεύθερη΄΄ και με δυνατότητα για πολλές αθλητικές εκδηλώσεις, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο του 2022.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

G0240533

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia