Συνάντηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τον Δήμαρχο Επιδαύρου

Συνάντηση με την ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Νομού μας, Πύραρχο Αναστάσιο Παππά Διοικητή Νομού Αργολίδας και Αντιπύραρχο Βασίλη Γεωργόπουλο Διοικητή Π.Υ. Ναυπλίου, είχε ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, εν όψει της αντιπυρικής περιόδου και της προετοιμασίας όλων των εμπλεκομένων με την πολιτική προστασία.

Συζητήθηκαν θέματα για την καλύτερη επιχειρησιακή και υλική ετοιμότητα των υπηρεσιών, την βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο Δήμος Επιδαύρου και φυσικά την άψογη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει για να είναι αποτελεσματικός ο στόχος.

Από όλες τις πλευρές έγινε εμφανές το, ήδη, καλό κλίμα που υπάρχει και η αλληλοβοήθεια σε πολλά επίπεδα, ενώ περισσότερα θα συζητηθούν σύντομα στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου μας με την παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου πολιτικής προστασίας Γιώργου Κουστένη.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην αναγκαιότητα ανάδειξης του θέματος της μονιμοποίησης του εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στη Νέα Επίδαυρο και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν περαιτέρω.

Ο Δήμαρχος
Αναστάσιος Κ. Χρόνης

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο