Τηλεφωνική επικοινωνία της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπουλου με τον Δήμαρχο Επιδαύρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με αφορμή τις ημέρες, για τους εορτασμούς των 199 χρόνων από την επέτειο της Α’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στη Νέα Επίδαυρο, πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου με τον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη.

Στη συζήτηση που έγινε σε άριστο κλίμα, η Πρόεδρος τόνισε τη σημασία της Πρώτης Εθνοσυνέλευσης και τα αποτελέσματά της για τη συνέχιση του αγώνα αλλά κυρίως για τη σύσταση του Ελληνικού Κράτους και τη θεσμική του λειτουργία.

Η Επίδαυρος αποτελεί γνωστό τόπο για την κυρία Πρόεδρο και η επιθυμία της ήταν να επισκεφθεί, σε αυτές τις ιδιαίτερες επετειακές εκδηλώσεις, το Δήμο μας και τη Νέα Επίδαυρο, δυστυχώς όμως η συνέχιση της πανδημίας δεν αφήνει τέτοια περιθώρια.

Άλλωστε από την πλευρά του ο Δήμος Επιδαύρου σε συνεννόηση με τη Βουλή των Ελλήνων και τον πρόεδρο κ. Τασούλα ανέβαλε τις εκδηλώσεις επ’ αόριστον.

Είμαστε σε επικοινωνία με την Προεδρία της Δημοκρατίας αλλά και με τη Βουλή των Ελλήνων, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος χρόνος για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις, καθώς οι ανώτατοι θεσμικοί παράγοντες της χώρας μας θέλουν να τιμήσουν την ιστορία και τον τόπο μας με τη φυσική τους παρουσία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο