Ο Δήμος Επιδαύρου συμμετείχε στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Επιδαύρου, για πρώτη φορά μετά από την συνένωση των Δήμων Ασκληπιείου και Επιδαύρου, συμμετείχε στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia” που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης από 8 έως 10 Νοεμβρίου 2019.

Ο Δήμος φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε ευδιάκριτο χώρο, όπου προέβαλε την ιστορικότητα και την μοναδικότητα των μνημείων του αλλά και τα ιδιαίτερα προϊόντα της περιοχής του όπως κάθε χρόνο παρουσιάζονται και στον Αγροτουρισμό Επιδαύρου.
Τον Δήμο Επιδαύρου εκπροσώπησε ο Δήμαρχος κ. Τάσος Χρόνης, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα τουρισμού κ. Ιούλιο Λαλιώτη, τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστα Γαλάνη, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αρχαίας Επιδαύρου κ. Γιώργο Βερδελή, την Σύμβουλο της Κοινότητας Νέας Επιδαύρου κ. Ελένη Μπινιάρη, τον Σύμβουλο της Κοινότητας Λυγουριού κ. Χρήστο Διδασκάλου, τον Πρόεδρο του τουριστικού συλλόγου Αρχαίας Επιδαύρου κ. Βασίλη Βερδελή και τη Γραμματέα του συλλόγου κ. Ειρήνη Βερδελή καθώς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του Δήμου.
Η παρουσία του Δήμου Επιδαύρου χαρακτηρίστηκε θετικά από τους συνεκθέτες και τους επισκέπτες, ενώ από τις ιδιαίτερες επαφές του Δημάρχου με την Διοίκηση της έκθεσης και με φορείς του τουρισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ελήφθησαν ενθαρρυντικά μηνύματα.
Ο Δήμος Επιδαύρου βρίσκεται στην διαδικασία εκπόνησης συγκεκριμένου πλάνου προώθησης του τουριστικού προϊόντος, προκειμένου τόσο ο Δήμος όσο και οι επιχειρηματίες να είναι πλήρως προετοιμασμένοι και με συντονισμένες ενέργειες να συμμετέχουν στο μέλλον σε όμοιες εκθέσεις της Ελλάδας και του Εξωτερικού, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Δήμαρχος

Αναστάσιος Κ. Χρόνης

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο