Αργολικα νεα, Επίδαυρος - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Αργολικα νεα, Επίδαυρος

Θλίψη επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδα, όπου σημειώθηκε εργατικό δυστύχημα με θύμα έναν 45χρονο.
Μετά από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με την εταιρεία Eurologic ΙΚΕ, που στήριζε λογιστικά την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Επιδαύρου και τα εύλογα ερωτήματα για το έργο και την συνεργασία με την εν λόγω εταιρεία, σας γνωρίζουμε τα εξής:…
O Δήμος Επιδαύρου «αγκαλιάζει» την προσπάθεια της ομάδας έργου της Ευρωπαϊκής χρηματοδότησης Horizon Europe CL2-2022-HERITAGE-01-08 - Effects of climate change and natural hazards on cultural heritage and remediation, με το έργο TRIQUETRA «Toolbox for assessing and mitigating Climate Change risks…
Όλοι δίνουν ραντεβού στην Επίδαυρο την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στον «Επιδαύριο Δρόμο, 21 km».
Με την παρουσία του Αναπλ. Υπουργού Εσωτερικών κ. Πέτσα, ως εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβέρνησης, ολοκληρώθηκαν και οι φετινές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου των 201 χρόνων από την Α΄ Εθνοσυνέλευση της Νέας Επιδαύρου.
Σε μια όμορφη και συγκινητική τελετή δόθηκαν οι ‘’Έπαινοι’’ στους αποφοιτήσαντες μαθητές που διαμένουν στο Δήμο μας, για τα έτη 2020- 2022.
Σε γιορτινό κλίμα και όπως αρμόζει τις Άγιες αυτές μέρες, πραγματοποιήθηκαν η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των τμημάτων χορού και μουσικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Επιδαύρου, το διήμερο17 και 18 Δεκεμβρίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό.
Στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία», μια ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο στο Λυγουρίο που διοργάνωσε ο Δήμος Επιδαύρου.
Ενημερώθηκε την Παρασκευή 09/12, η Λιμενική Αρχή Παλαιάς Επιδαύρου, για ανεύρεση πυρομαχικού-όλμου από αλιέα Ε/Π-Α/Κ σκάφους, στη θαλάσσια περιοχή “ΚΡΑΣΟΠΑΝΑΓΙΑ”, Άκρα Παναγιά, κόλπου Επιδαύρου. 
Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία στις 12 Νοεμβρίου 2022! Με βάση το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Επιδαύρου στο Λυγουριό Αργολίδας, στην περιοχή του οποίου βρίσκεται το γνωστό αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, το φεστιβάλ υποδέχτηκε κοινό και…
Σελίδα 1 από 14

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia