Συμμετοχή της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας Αργολίδας στο συλλαλητήριο στο Ναύπλιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας Αργολίδας, εκφράζει την θλίψη και την ειλικρινή συμπαράσταση στους συγγενείς των θυμάτων, αλλά και την οργή και την αγανάκτηση του.

Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη είχε ονοματεπώνυμο:

Την πολιτική της σημερινής και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, της ΕΕ, που μιλάει για “απελευθέρωση”, ξεπούλημα δηλαδή του σιδηροδρομικού δικτύου με τραγικές συνέπειες για εργαζόμενους και επιβάτες καθώς και τα κέρδη της επιχείρησης που βάφτηκαν με αίμα!

Πρόκειται για την ίδια πολιτική που αφήνει τα νοσοκομεία με απαρχαιωμένες υλικοτεχνικές υποδομές, με ελλείψεις σε προσωπικό, που αφήνει τον νομό μας με εφημερίες χωρίς παιδίατρο, χωρίς ούτε ένα κρεβάτι ΜΕΘ.

Οι εργαζόμενοι είχαν επανειλημμένα επισημάνει τον κίνδυνο ατυχήματος αλλά κανένας δεν πήρε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας γιατί ήταν “κόστος”! Για ακόμη μια φορά τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων μπήκαν πάνω από τις ανθρώπινες ζωές. Επιβεβαιώθηκε ότι όσο οι σιδηρόδρομοι λειτουργούν με επίκεντρο τη λογική κόστους- οφέλους, τόσο θα μετράμε νεκρούς και απώλειες. Η θλίψη και η οργή μας για τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας, πρέπει να βρει έκφραση στον αγώνα ενάντια στην πολιτική που θυσιάζει ανθρώπινες ζωές για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

· Δεν αποδεχόμαστε, στην σύγχρονη εποχή, να χάνονται ανθρώπινες ζωές, νέοι και παιδιά με τέτοιο τραγικό τρόπο!

· Εδώ και τώρα να αποδοθούν όλες οι ευθύνες.

· Να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη!

· Να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών της τραγωδίας αυτής.

Συμμετέχουμε στην πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 8 Μαρτίου και στο συλλαλητήριο, στις 6:30 μμ, στην Ενδεκάτη.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Κώστας Τζιούμης: «Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία επ’ ωφελεία της υγείας των δημοτών μας»

Έξυπνες ιατρικές συσκευές παραδόθηκαν σε μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης, την Πέμπτη 18/4/2024, στο πλαίσιο υλοποίησης της πρώτης φάσης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON “SMART BEAR”. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσα από τη συνεργασία του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης σημείωσε: «Αφορά την παρακολούθηση της υγείας ηλικιωμένων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο