Ανάρτηση μοριοδότησης αιτήσεων εγγραφής στους Παιδικούς /Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Άργους – Μυκηνών 2022 – 2023

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα, 18/8/2022, αναγράφονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Άργους – Μυκηνών, οι πίνακες αποτελεσμάτων, με τη μοριοδότηση και την κατάταξη όλων των αιτήσεων που υποβλήθηκαν, έτος 2022 -2023.

Συνολικά υποβλήθηκαν 126 αιτίες γονέων για την εγγραφή/επανεγγραφή των παιδιών τους σε νηπιακά τμήματα. ,5 ετών ] & 51 αιτήσεις γονέων για την εγγραφή/επανεγγραφή των παιδιών τους στα δύο (2) βρεφικά τμήματα που λειτουργούν [εκ των οποίων επιτυχούν είναι 27 βάσει μορίων(με την προσαύξηση 10% της δυναμικότητας των τμημάτων των σταθμών). 17 , εκπρόθεσμες αιτήσεις εγγραφής 3,και αιτήσεις που απορρίπτονται λόγω ηλικίας των βρεφών 4 ].

Στα νηπιακά τμήματα εξυπηρετούνται όλες οι αιτήσεις επιτυχόντων και σταδιακά των προσωρινών απορριφθέντων λόγω ηλικίας. Στα βρεφικά τμήματα σύμφωνα με τη δυναμικότητα των τμημάτων για βρέφη δύναται να εξυπηρετηθούν 27 μόνο αιτήσεις. Το μήνα Σεπτέμβριο μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών , μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ σε περίπτωση μη προσέλευσης κάποιων βρεφών, οι θέσεις που θα αναπληρωθούν με τη σειρά βάσει της μοριοδότησης από τον πίνακα επιλαχόντων .

Σημειώνουμε, σύμφωνα με όσα ορίζονται στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (679/2016) για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, τα αποτελέσματα ανακοινώνονται με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης , τα αρχικά του ονόματος του παιδιού και το όνομα πατέρα.

Τα οριστικά αποτελέσματα που εγγράφονται θα προκύψουν αρχές Σεπτεμβρίου 2022 & θα αναρτηθούν μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών, μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ .

Θα υπάρξει επίσης νέα ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.newargos.gr ), σχετικά με τον τρόπο που θα αποστείλουν τα VOUCHER, οι δικαιούχοι της ΕΣΠΑ.

Για κάθε επιπλέον πληροφορία καλείτε στο τηλέφωνο 2751068574 , τις εργάσιμες ημέρες και ώρες .

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο