Ιστιοπλοϊκοί αγώνες στο Κιβέρι «KIVERI Sailing Trophy 2022 Τάσος Μπουντούρης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιστιοπλοϊκοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 28/5 και την Κυριακή 29/5, στο Κιβέρι με τίτλο: «KIVERI Sailing Trophy 2022 Τάσος Μπουντούρης» προς τιμήν του Έλληνα Ολυμπιονίκη ο οποίος θα παραστεί στην διοργάνωση.

Ο αθλητικός τουρισμός είναι ένας από τους στόχους του δήμου ο οποίος φιλοδοξεί να φέρει στο δήμο ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες διοργανώσεις σε όφελος του Αθλητισμού, του Τουρισμού και της Τοπικής Οικονομίας.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Άργους Μυκηνών και την έμπρακτη στήριξη του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού και της ΔΕΥΑΑΡ-Μ. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στηρίζει τον Αθλητισμό και φιλοδοξεί οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες να γίνουν θεσμός στην περιοχή μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο