Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι σε χωριό του Άργους για διαρρήξεις σε οχήματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθησαν, χθες (21.4.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών και των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας και Κορινθίας, τρεις ανήλικοι ημεδαποί.

Προχθές (20.4.2021) το πρωί, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, διέρρηξαν -2- οχήματα όπου αφαίρεσαν χρήματα, κάρτες τραπέζης και προσωπικά έγγραφα.

Τέλος, κατασχέθηκε ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ενώ σε έρευνες που έγιναν στις οικίες τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -4- κινητά τηλέφωνα, -13- ξένα χαρτονομίσματα και το χρηματικό ποσό των -160- ευρώ.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο