Δ. Καμπόσος: Έφτασε η ώρα να αντιμετωπίσουν την ελληνική δικαιοσύνη οι «γνωστοί-άγνωστοι» του τοπικού διαδικτύου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου.

Όπως με πληροφόρησαν, οι «γνωστοί-άγνωστοι» του τοπικού διαδικτύου κατεβάζουν την σελίδα τους στο facebook τώρα που έφτασε η ώρα να αντιμετωπίσουν την ελληνική δικαιοσύνη.

Οι ύβρεις, οι προσβολές και τα συκοφαντικά σχόλια που δεχθήκαμε εγώ και κάποιοι συνεργάτες μου,2 χρόνια και καθ΄ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδουπου ξέρναγαν εμετό και λάσπη, δεν μπορούν να διαγραφούν μόνο και μόνο επειδή διαγράφεται η συγκεκριμένη σελίδα.

Μιλούν για δημοκρατία, για έξαλλους κατοίκους , για ολική καταστροφή της τοπικής κοινωνίας από την δημοτική αρχή! Η απάντηση τους δόθηκε πέρσι  στις εκλογές της 26ης Μαΐου από τον λαό του Δήμου Άργους Μυκηνών. Δημοκρατικά! Κι όμως την επομένη των εκλογών οι «δημοκράτες» χλεύασαν τον αργειακό λαό για την επιλογή του! Οι «δημοκράτες»! Τα ανθρωπάκια που κρύφτηκαν πίσω από μια ανώνυμη σελίδα πιστεύοντας ότι μπορούν να κάνουν ζημιά και να ικανοποιήσουν τα άρρωστα ένστικτά τουςμε άγνωστα «γνωστά» κίνητρα.

Όμως κρατώ τις υποσχέσεις μου και όπως είχα πει το βράδυ των εκλογών ο λαός νίκησε την λάσπη! Γι αυτό και βασίζομαι στην ελληνική δικαιοσύνη που είμαι σίγουρος πως θα κάνει το χρέος της.

Εκείνη θα τους ανακοινώσει την τιμωρία τους και όταν γίνει αυτό, την όποια χρηματική αποζημίωση θα την διαθέσω σε άπορους γέροντες του Δήμου μας.

Μια διαγραφή λοιπόν δεν φτάνει!

Έφτασε η ώρα του λογαριασμού.Το κλάμα δεν δημιουργεί πάντοτε την προϋπόθεση για λύπηση και συγχώρεση!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο