Μαΐου 12, 2020

Ξεκίνησαν τα τεστ αντισωμάτων για τους εργαζομένους του Δήμου Άργους Μυκηνών (video)

Από τις εργαζόμενες του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” ξεκίνησαν τα τεστ αντισωμάτων (rapid tests) έναντι του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2, του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Θα ακολουθήσουν οι σχολικές καθαρίστριες αλλά και εργαζόμενοι σε άλλους κλάδους του δήμου.

Τα τεστ πραγματοποίησαν στο κοινωνικό ιατρείο (στο παλαιό Δημαρχείο), ο ιατρός εργασίας του δήμου Άργους-Μυκηνών Θάνος Νταβέλος και η προϊσταμένη του τμήματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, νοσηλεύτρια Σοφία Ταραντίλη.

«Με προτεραιότητα στην ασφάλεια ξεκίνησαν τα τεστ αντισωμάτων για τους εργαζομένους του Δήμου Άργους Μυκηνών», δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη ο δήμαρχος της πόλης, Δημήτρης Καμπόσος.

Ο εργαζόμενος, εκτός του ότι λαμβάνει εκ νέου πλήρη ενημέρωση για τη νόσο COVID-19 και τα μέτρα πρόληψής της, ενημερώνεται για τη διαδικασία των τεστ αντισωμάτων και την ερμηνεία των πιθανών αποτελεσμάτων. Το τεστ γίνεται με τη συναίνεση του εργαζομένου σε προαιρετική-εθελοντική βάση, με πλήρη διασφάλιση του ιατρικού απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων του κάθε ατόμου και με συνεννόηση με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και το Γενικό Νοσοκομείο Άργους σε περίπτωση που απαιτηθούν περαιτέρω ενέργειες.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia