Δυνατή Πόλη Ξανά: Ο Γκεμπελισμός και η δημαγωγία της παράταξης Καμπόσου δεν θα περάσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν θα μας φιμώσουν οι ψιθυριστές και επαγγελματίες χειροκροτητές του Δημάρχου.

Με μία, απίστευτου πολιτικού θράσους ανακοίνωση, η παράταξη Καμπόσου μας χαρακτηρίζει δημοκράτες εντός εισαγωγικών. Τους επιστρέφουμε τα εισαγωγικά και κρατάμε το δημοκράτες. Γιατί δημοκράτες ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε. Και δεν περιμένουμε από γκεμπελίσκους της παράταξης Καμπόσου αναγνώριση της δημοκρατικότητάς μας, άλλωστε θα ήταν προσβλητικό για εμάς .
Ο συνάδελφος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γαλάνης, ενιστάμενος για την απαράδεκτη ανοχή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στις συνεχείς προκλήσεις και φωνασκίες των συμβούλων της παράταξης Καμπόσου, απευθυνόμενος προς αυτούς, τους αποκάλεσε κλακαδόρους του Δημάρχου. Εξέφρασε, όχι μόνο την άποψη του, αλλά την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοκρατικών πολιτών του Δήμου Άργους- Μυκηνών.
Είναι αναρίθμητες οι δημόσιες εκδηλώσεις λατρείας και υποκλίσεων στο μεγαλείο του Δημάρχου από τους Δημοτικούς Συμβούλους, επί εννέα χρόνια τώρα, για να μπορέσουν να διατηρήσουν την εύνοια του ηγεμόνα και την αντιμισθία τους .
Λέμε δημόσιες διότι, κατ’ ιδίαν, αρκετοί από αυτούς και προεκλογικά, άλλα μας έλεγαν και άλλα έγραφαν σε ιδιόχειρα σημειώματα. Όμως ο μισθός του Αντιδημάρχου ή του προέδρου κάποιου νομικού προσώπου, προφανώς δεν τους επιτρέπει να τα πουν δημοσίως. Ας είναι λοιπόν πιο προσεκτικοί όταν αναφέρονται σε μέλη της παράταξής μας, σε πραγματικούς δημοκράτες και όχι γιαλαντζί, όπως κάποιοι από αυτούς, που ενίοτε εκφράζουν και απόψεις που κινούνται στα όρια του φασισμού.
Άλλωστε και ο ηγέτης τους Καμπόσος είναι γνωστός για την ακροδεξιά του ρητορεία. Δυστυχώς όμως για εσάς γκεμπελίσκοι, σας ξέρουν όλοι .
Μας ξέρουν όλοι και δεν περιμένουμε από εσάς να μας συστήσετε στους πολίτες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο