Με συναυλία του Κωστη Μαραβέγια αρχίζει το καλοκαιρινό φεστιβάλ του Άργους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με συναυλία του Κωστή Μαραβέγια αρχίζουν αύριο ( 9.30μμ) στο αρχαίο θέατρο Άργους οι εκδηλώσεις του φετινού φεστιβάλ που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους –Μυκηνών.

Και το φετινά πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι ιδιαίτερα πλούσιο με σημαντικές θεατρικές παραστάσεις Αθηναϊκών σχημάτων αλλά και με συναυλίες όπως του Γιάννη Πάριου στις 20 του μηνός, στο αρχαίο θέατρο επίσης.

Η ΚΕΔΑΜ διοργανώνει ακόμη εκδηλώσεις –αφιερώματα και σε άλλους χώρους όπως στο παλιό εργοστάσιο ΠΕΛΑΡΓΟΣ , στη Νέα Κίο , όπου θα φιλοξενηθεί αφιέρωμα στο έργο του Μάνου Ελευθερίου.

Εκτός όμως από την έδρα του δήμου, το Άργος, όλο το καλοκαίρι υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις στα δημοτικά διαμερίσματα , με κύριο χαρακτηριστικό την προβολή των τοπικών δημιουργών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο