Τη σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη φέρουν τα σημαντικότερα και μεγαλύτερα έργα στο Δήμο Άργους – Μυκηνών

Αδιάψευστοι μάρτυρες της επιτυχίας της πολιτικής του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη στο Δήμο Άργους Μυκηνών είναι τα σημαντικότερα και μεγαλύτερα έργα που έχουν αλλάξει την εικόνα του και του έχουν δώσει μια δυναμική προοπτική για το μέλλον, τα οποία φέρουν την προσωπική του σφραγίδα.

Το πιο πρόσφατο απτό παράδειγμα είναι η ένταξη με 5 εκατομμύρια ευρώ του έργου του εκσυγχρονισμού του Αρχαιολογικού Μουσείου του Άργους στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020, το οποίο έγινε εφικτό μετά το σχεδιασμό του προγράμματος από τον Πέτρο Τατούλη και τη σκληρή δουλειά του ώστε να εκπληρωθούν όλες οι προϋποθέσεις.

«Ολοκληρώσαμε ένα ακόμα σπουδαίο και ιδιαίτερα δύσκολο έργο, το οποίο προστίθεται σε μια σειρά από εξαιρετικά σημαντικά έργα στο Δήμο Άργους – Μυκηνών, τα οποία εξασφαλίσαμε με το σχέδιο και τη δουλειά μας και φέρουν διακριτή την προσωπική μου σφραγίδα» τόνισε ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης και πρόσθεσε «απέναντι σε κατά συρροήν λαϊκιστές και όψιμους αυλοκόλακες, που μόνο και μόνο για να επανέλθουν και να αναδειχθούν στα κομματικά τους συστήματα δε διστάζουν να απαξιώσουν και να λοιδορήσουν έργα σπουδαία και καθόλου δεδομένα, τους απαντάμε με το έργο μας. Η Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη του Άργους και του Ναυπλίου με 8,5 εκατομμύρια ευρώ, σχολεία στο Κουτσοπόδι, στον Ίναχο, το Μουσικό σχολείο του Άργους, έργα ύδρευσης και άρδευσης, αθλητικές εγκαταστάσεις, οδοποιία στο σύνολο του Δήμου και φυσικά η αστική ανάπλαση του Άργους, δεν θα ήταν εφικτά χωρίς το προσωπικό μου ενδιαφέρον και την εξασφάλιση τόσο των χρηματοδοτήσεων, όσο και των πρόσθετων χρηματοδοτήσεων αφού η διαχείριση των έργων από πλευράς Δημοτικής αρχής θα τα άφηνε ημιτελή».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...
Μετάβαση στο περιεχόμενο